miércoles, 11 de mayo de 2016

Pròxima activitat: nius per a rates penades i orenetes.

Amb propòsit mediambiental i de lluita contra els mosquits, l'AAVV del port de Borriana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitzarà el pròxim 27 de maig un taller de concepció de caixes de fusta per a rates penades i nius de fang per orenetes.

La idea és construir unes quantes caixes de rates penades que repartirem en punts estratègics del port, i que els xiquets construïsquen un niu de fang per orenetes que es podran dur a casa per penjar on consideren oportú.
Perquè pugam anar organitzant la quantitat de material necessari, us demanarem que ens feu saber el nom i l'edat del xiquet o la xiqueta que vulgui participar en esta activitat totalment gratuïta. Només podrem garantir la participació dels xiquets que estiguen prèviament apuntats.


Per apuntar al teu fill / filla a l'activitat de nius d'orenetes, per favor, deixa'ns un missatge ací mateix, envia'ns un e-mail a aavvpuertoburriana@gmail.com o crida'ns al 675 69 18 52.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Con propósito medioambiental y de lucha contra los mosquitos, la AAVV del puerto de Burriana, con la colaboración del ayuntamiento, organizará el próximo 27 de mayo un taller de concepción de cajas de madera para murciélagos y nidos de barro para golondrinas.

La idea es construir unas cuantas cajas de murciélagos que repartiremos en puntos estratégicos del puerto, y que los niños construyan un nido de barro para golondrinas que se podrán llevar a casa para colgar donde consideren oportuno.

Para que podamos ir organizando la cantidad de material necesario, os pediremos que nos hagais saber el nombre y la edad del niño o la niña que quiera participar en esta actividad totalmente gratuita. Solo podremos garantizar la participación de los niños que estén previamente apuntados.

Para apuntar a tu hijo/hija a la actividad de nidos de golondrinas, por favor, dejanos un mensaje aquí mismo, mandanos un email a aavvpuertoburriana@gmail.com o llámanos al 675 69 18 52