viernes, 6 de mayo de 2016

Festival Solidari de la Salut - Amor en Acció

Este dissabte 7 de maig 2016, a la Llar Fallera de Borriana, l'ONG borrianenca Amor en Acció organitza un dia sencer dedicat a la salut física, mental i espiritual.

L'objectiu és recaptar fons per a poder construir un hospital a Burkina Faso, i hi hauran activitats des de les 7:30 del matí fins a les 21:00.

Conferències, xerrades, classes de ioga, teràpies, balls ... un munt d'activitats us esperen, així com l'actuació en directe de Manu OM.

La Federació de Comerç de Borriana estarà present tot el dia amb una taula a manera de tómbola per recollir per a l'Hospital que necessiten estos xiquets.

Us deixem el programa complet.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Este sábado 7 de mayo 2016, a la Llar Fallera de Borriana, la ONG burrianera Amor en Acció organiza un dia entero dedicado a la salud física, mental y espiritual.

El objetivo es recaudar fondos para poder construir un hospital en Burkina Faso, y habrán actividades desde las 7:30 de la mañana hasta las 21:00.

Conferencias, charlas, clases de yoga, terapias, bailes... un montón de actividades os esperan, así como la actuación en directo de Manu OM.

La Federació de Comerç de Borriana estará presente todo el dia con una mesa a modo de tómbola para recoger para el Hospital que necesitan estos niños.

Os dejamos el programa completo.