martes, 3 de octubre de 2017

FEDMARBUR

El pasado viernes 29 de septiembre se creó la Federación de los Poblados Marítimos de Burriana (FEDMARBUR) compuesta por las Asociaciones de Vecinos del Grao, Puerto y Serratella.
El fin de esta Federación es que las reclamaciones, sugerencias, etc. de cualquiera de las asociaciones que la forman, puedan ser recogidas mejor, contempladas y realizadas por las entidades públicas o privadas.
La competencia de Fedmarbur será el atender a cualquier ciudadano que tenga su residencia o interés en la zona denominada "Poblados Marítimos de Burriana".
Según sus estatutos, la Junta directiva de la Federación está formada por dos miembros designados por las asociaciones que la forman, pudiendo ser sustituidos en caso de no poder acudir a las reuniones (Presidente y Vicepresidente de cada asociación). En principio se ha establecido una reunión mensual con el Concejal de los Poblados Marítimos, para tratar temas de interés común.
Esta Federación ya cuenta con página en Facebook,  a la que os invitamos a que os unáis y desde donde se irá informando de sus progresos. También  podemos recoger cualquier sugerencia.

https://www.facebook.com/Fedmarbur-2081518868540344/

El passat divendres 29 de setembre es va crear la Federació dels Poblats Marítims de Borriana (FEDMARBUR) composta per les Associacions de Veïns del Grau, Port i Serratella.
La fi d'aquesta Federació és que les reclamacions, suggeriments, etc. de qualsevol de les associacions que la formen, puguen ser recollides millor, contemplades i realitzades per les entitats públiques o privades.
La competència de Fedmarbur serà el atendre a qualsevol ciutadà que tingua la residència o interès a la zona denominada "Poblats Marítims de Borriana".
Segons els seus estatuts, la Junta Directiva de la Federació està formada per dos membres designats per les associacions que la formen, i poden ser substituïts en cas de no poder acudir a les reunions (President i Vicepresident de cada associació). En principi s'ha establert una reunió mensual amb el regidor dels Poblats Marítims, per tractar temes d'interès comú.
Aquesta Federació ja compta amb pàgina a Facebook, a la qual us convidem a que us uniu i des d'on s'anirà informant dels seus progressos. També podem recollir qualsevol suggeriment.

https://www.facebook.com/Fedmarbur-2081518868540344/