jueves, 23 de julio de 2015

L'ajuntament reserva per primera vegada una zona d'aparcaments per als veïns del port durant el festival Arenal Sound




mapa

L'Ajuntament de Borriana aconsegueix reservar per primera vegada des de la celebració del Arenal Sound una zona d'aparcaments exclusivament destinada als veïns del Port. Així ho ha manifestat el regidor de Seguretat, Javier Gual.La zona d'aparcaments s'habil.litarà al llarg de l'Avinguda Descobridors, en les proximitats del Club de Tenis. L'accés per a l'entrada dels vehicles es realitzarà pel carrer Rosa dels vents i la capacitat de l'aparcament serà aproximadament per a 300 vehicles.

 Els veÏns del Port poden hui mateix recollir les acreditacions en la Tinença Alcaldia del Port. Es podran recollir hui i demà, 24 de juliol i el dilluns, 27, des de les 9 del matí fins a les 2,30 de la vesprada.Els veïns interessats han d'acudir amb qualsevol documentació que acredite que resideixen al port de Borriana. Hi haurà un límit d'un vehicle per immoble per tal de facilitar el repartiment equitatiu de les acreditacions.El regidor Javier Gual felicita a la Policia Local per aquesta iniciativa conjunta realitzada per primera vegada amb la regidoria de Seguretat de l'Ajuntament.

 Paral.lelament, a poc menys d'una setmana del festival Arenal Sound, l'Ajuntament de Borriana ha tramitat més de 450 acreditacions d'aparcaments per als veïns del Grau i de la Malvarrosa. La majoria de les sol.licituds s'han fet on line, des de la web de la Policia local, la qual cosa ha sigut valorada de manera molt positiva pel regidor de Seguretat, Javier Gual. La quantitat representa pràcticament el 100 per cent de les que es van sol.licitar l'any passat per estes dates amb motiu del festival.

 Cal recordar que l'operatiu especial de la Policia Local per al Arenal Sound començarà enguany un dia abans, es a dir a les 6 del matí, del 27 de juliol i es prolongarà fins al 2 d'agost, quan es pose punt final a la sisena edició del festival de música.Entre les novetats, es preveu que més de 1.000 assistents arriben en autobusos. Els agents limitaran el trànsit dels sounders amb vehicles cap a la zona marítima, col.locant tanques informatives i desviant-los cap a l'avinguda de Chicharro perquè aparquen en les Novenes de Calatrava i en els jardins de la Malvarrosa. Hi haurà un vial de seguretat entre el camping Arenal"A" i el recinte de concerts de 22 metres d'ample que estarà obert al públic, des de les 8 del matí fins a les 5 de la vesprada, per a facilitar l'accés a la platja de veïns i turistes.

 A més, es col.locaran tanques en el carril bici per a protegir els vianants que circulen per l'Avinguda Mediterrània i s'acotarà el recinte de Mercaplaya com a zona d'Operacions per als serveis d'emergència i seguretat.

 El dispositiu de la Policia Local estarà integrat per un total de 616 servicis d'agents i té com a objectiu garantir i gestionar la mobilitat dels veïns i assistents al festival; minimitzar l'impacte negatiu en la comunitat veïnal i turistes ;participar en el Pla d'Emergències del Festival, així com garantir la seguretat de tot el municipi de Borriana durant els dies del Arenal Sound.

Enlace a la noticia Ayuntamiento de Burriana: http://www.-Ajuntament-Burriana